top of page

Тест на бідність


Чим відрізняється заможна людина від бідної? Питання не в кількості грошей, а в тому, що робиться у голові.


Бідний не готовий проявляти ініціативу, ризикувати і сприймає гроші, як зло. Бідний не може визнати своє безсилля, неготовність змінювати своє життя і тому на все, що не може чи не хоче робити ставить клеймо - "лохотрон", "розвод" і т.д.


Заможній мислить інакше. Така людина завжди проявляє ініціативу і готова взяти своє в любий момент.

Так от, останнє опитування, яке ми робили ще в травні 2015 року, чітко показує скільки у нас живе в державі психологічно бідних і заможних людей. Це так званий потенціал держави. Нагадаю, що тільки 1,3% громадян готові спробувати реалізувати своє законне право на землю чи вже роблять це і відповідно решта, 98,7%, не хочуть нічого робити в цьому напрямку, навіть після того, як дізнаються про таке право. А це до речі серйозні гроші.


Отримати 5 земельних ділянок в будь-якому куточку країни, це не менше 100 тис.дол., навіть при такому спаді на вартість землі. Де зараз можна заробити законно і без ризиків такі гроші? Ніде!


Тому, читаючи цей пост, спробуйте визначити до якої з категорій Ви себе відносите. Якщо першої, тоді зробіть вигляд, що Ви навіть не читали цей пост, але якщо все ж таки до другої - заможних українців, тоді ставте лайк, поширюйте пост і шукайте тих, хто думає так як Ви. Бо заможні українці мають триматися разом.


P.S. Ледь не забув. Так чому саме 2 роки залишилось до ліквідації? Це та інформація, яка поступає з дуже надійних джерел з верхів різного рівня і постійно знаходить підтвердження. Заклики до скасування права на землю лунають все частіше. Заплановано, що у 2017 році буде завершено земельну реформу і 01.01.2018 року країна вступить у нову реальність, де немає права на отримання безкоштовної землі, а будуть тільки земельні торги. Маєш гроші - купуй, не маєш - гуляй. Така реальність.


Всі, хто почнуть процеси до цих змін, зможуть отримати свою землю, бо Закон немає зворотної сили. Землі ж у нас достатньо для всіх. Я про дорогу землю)


Не зволікайте, думайте, як заможні українці і тоді станете такими!

Ставайте учасниками нашої програми 50\50 та заробіть від 50 000 дол. з нашою допомогою, так як це зробили більше 750 українців або дійте самостійно.


Стати учасником програми 50\50 - http://www.vartamir.com/#!50-50/cc0g

Отримати документи для самостійного руху -http://www.vartamir.com/#!zemlya-doc/c1rr

Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Свіжі публікації
Шукати за тегами
Тегов пока нет.
Архів
bottom of page